BAMBOO е частен целодневен детски център за деца от 1,5 до 6 г.

Нашата цел е да осигурим стимулираща и подкрепяща среда, в която Вашите деца да играят безгрижно, да усвояват нови знания и практически умения. 

Следваме индивуален подход, съобразен с интересите и потребностите на всяко дете. Екипът ни обединява млади преподаватели с отлична професионална квалификация, отдадени на работата си и уважаващи личността на детето. 

Нашите учители използват съвременни методи на работа, съсредоточени върху развитието на когнитивните и социалните умения на децата.  Обучителната програма включва математика, български език, наука, музика, интензивно изучаване на английски език, творчески занимания и спортни клубове.  В BAMBOO вярваме, че чрез играта и опита децата учат най-ефективно и мотивирано, а стимулирането на творческото мислене помага при решаването на различни проблеми. Научните класове по увлекателен и забавен начин дават на децата знания за заобикалящия свят и насърчават откривателския дух на всеки малчуган. 

В BAMBOO обединяваме принципите на Монтесори педагогиката със съвременните методи на обучение. Целта на педагогическата ни програма е да подхранваме интереса и любовта към знанието и ефективно да подготвяме децата за най-престижните училища в България. 

Храната в BAMBOO се доставя от лицензирана детска кухня, отговаряща на всички нормативни и хигиенни изисквания за здравословно хранене. Освен стандартното меню осигуряваме вегетарианско и хипоалергенно меню. 

 

В BAMBOO се грижим за безопасността и здравето на Вашето дете с постоянно външно и вътрешно видео наблюдение. Разполагаме и със самостоятелен лекарски кабинет.
about-us-bg

Запознайте се с нашия мениджър

Запознайте се с нашите преподаватели

Дженифър Едуард

Дженифър Едуард е родена в София и завършва Националната гимназия за древни езици и култури. След това продължава образованието си в Софийския университет „Св. Климент Охридски”, където завършва Психология, а по-късно получава и магистърска степен по Детско-юношеска психология. Има опит в консултирането на деца и родители по теми, свързани с емоционалното развитие на детето и взаимоотношенията в семейната система. Води обучения и тренинги за родители и участва в лятната Научна академия за родители, организирана от Център за кариерно ориентиране „Science Up”. Споделя принципите и възгледите на обучението по метода Монтесори, а в практиката си прилага богат инструментал от различни арт техники, стимулиращи креативността и творческото мислене на децата.

Cheryl Green

After School Babysitter

Jessica Lewis

Before School Babysitter

Henry Jones

School Year Babysitter

Ванеса

School Year Babysitter
Subtitle

What our Happy Parents Say

Some description text for this item

I will definitely recommend this agency to everyone I know. Any parent can be certain that their babies will be safe and looked after by these teachers and babysitters.

Vanessa Lewis

Parent

It’s very important for a mother to have a back-up plan in case you need to leave for work unexpectedly or go on a business trip, and you need to leave your kids with someone.

Mary Walker

Parent

This is the best agency with such a wide variety of child care programs and services, and all of them are perfectly planned. I love their animated website, and the staff is really amazing.

Linda Jones

Parent

Записване (необходими документи)

Приемът е целогодишен при наличие на свободни места в съответната възрастова група.

 При първо постъпване в детско заведение е необходимо да се подготвят следните документи: 

 • Копие от акта за раждане на детето
 • Здравно-профилактична карта на детето, попълнена от личния лекар
 • Микробиология и паразитология – извършени не по-рано от 15 дни преди постъпване на детето в детската градина
 • Изследване на кръв и урина – извършени в едноседмичен срок преди постъпване на детето в детската градина
 • Здравен картон и имунизационен паспорт (следва детето да има поставени всички имунизации за възрастта според имунизационния календар на България)
 • Контактна бележка в уверение на това, че детето е клинично здраво и не е в контакт с остри заразни болести  (с валидност 3 дни)
 • Васерман на родител (не се отнася за деца над 3-годишна възраст)

 

При прехвърляне на детето от друго детско заведение е необходимо да се подготвят следните документи:

 • Здравна карта на детето, водена в предходното детско заведение с нанесена последна дата на посещение
 • Контактна бележка в уверение на това, че детето е клинично здраво и не е в контакт с остри заразни болести  (с валидност 3 дни)
 • Здравно-профилактична карта на детето, попълнена от личния лекар
 • Имунизационен паспорт (следва детето да има поставени всички имунизации за възрастта според имунизационния календар на България)
 • Здравна декларация по образец на детската градина

Такси

МЕСЕЧНА ТАКСА ПРИ НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ
1300 лв. Всеки месец
1240лв. За 6 месеца предварително
1190лв. За 12 месеца предварително
100 лв. еднократно Такса образователни ресурси – веднъж на учебна година

Работно време

 • Понеделник:8:00 – 19:00
 • Вторник:8:00 – 19:00
 • Сряда:8:00 – 19:00
 • Четвъртак:8:00 – 19:00
 • Петък:8:00 – 19:00
пишете ни